Bel ons op: 0592-240660

Voor sportief fietsplezier!

Persoonlijk contact, service en vakkundig advies zijn kerneigenschappen van Fietsservice Rolde!

Testen is weten. Wil je graag ervaren hoe een bepaald concept fietst? Bij ons kun je een uitgebreid assortiment ATB en racefietsen testen. 

Onze testvloot bestaat uit racefietsen en mountainbikes en is opgezet in samenwerking met Merida en Cannondale. We hebben een selectie van "concepten". Zo kun je bijvoorbeeld diverse full suspension concepten testen, ervaren wat de toegevoegde waarde van een dames geometrie is en beoordelen of 1*12 voldoende versnellingen voor je MTB zijn. 

Het gebruik van testfietsen is â€‹gratis en dat willen we graag zo houden. Hierdoor is het gebruik volledig voor eigen risico en dien je de fiets weer schoongemaakt in te leveren. Je kunt een testfiets reserveren en dient geldige legitimatie achter te laten. Afspuiten met hoge druk is verboden. Het verstellen van de fiets kan alleen in overleg en met speciaal daarvoor bestemde tools zoals een momentsleutel. Eventuele vering mag alleen worden aangepast binnen het bereik van de vering en met een speciale vering pomp. Met het in ontvangst nemen van de testfiets ga je akkoord met de voorwaarden.